Selecteer een pagina

Social media support

Ben je een drukbezette ondernemer die geen tijd heeft om constant bezig te zijn met je social media? Maar wil je wel profiteren van de voordelen van een sterke online aanwezigheid zonder je zorgen te maken over content creatie, planning en beheer? Overweeg dan om je social media uit te besteden aan MaarNou! Wij, Maartje en Anouk, helpen jou om op te vallen op platforms zoals LinkedIn, Instagram en Facebook.

LinkedIn

Voor een succesvolle zakelijke aanwezigheid op LinkedIn kun je rekenen op onze ondersteuning in het creëren van inhoudelijke posts die je netwerk kunnen vergroten en zakelijke kansen genereren. Laat ons je helpen bij het opstellen van LinkedIn artikelen en het beheren van je bedrijfspagina.

Instagram

Wij ondersteunen jou bij het creëren van boeiende content die de aandacht van je doelgroep trekt. Van het maken van relevante Reels tot het ontwikkelen van een samenhangende Feed, wij zorgen ervoor dat je Instagram er professioneel uitziet en jouw verhaal vertelt.

Facebook

Of je nu je persoonlijke profiel wilt laten groeien of je bedrijf wilt promoten op Facebook. Wij als virtual assistants kunnen je ondersteunen bij het beheer van je Facebookpagina, het plaatsen van content en het stimuleren van betrokkenheid. Zo blijft jouw online visitekaartje up to date!

Wat kun je van onze social media support verwachten?

Social media support is divers en bieden we aan in verschillende vormen. Denk hierbij aan:

Creëren van content

Wij maken aantrekkelijke visuele en tekstuele content die jouw verhaal vertelt en je doelgroep aanspreekt.
 

Teksten schrijven en redigeren

Laat ons je teksten schrijven en redigeren voor social media posts en berichten die aansluiten bij jouw huisstijl en kenmerkend voor jou zijn.

Content planning

Wij zorgen voor een content planning, zodat je regelmatig en consistent waardevolle content deelt voor je doelgroep.

Begeleiding bij huisstijl

Wij kunnen je helpen bij het onderhouden van jouw huisstijl op al je social media-kanalen om je persoonlijke huisstijl te versterken.

 

Bekijk onze social media voor inspiratie

Volg je ons trouwens al?

Wat kost het uitbesteden van jouw social media? 

De kosten van social media uitbesteden variëren op basis van je specifieke behoeften en het gewenste dienstenpakket. We bieden maatwerkoplossingen die passen bij jouw budget en doelen. 

Klaar om jouw social media uit te besteden?

Als virtual assistants van MaarNou ondersteunen wij jou bij social media. Of je nu een bedrijf runt of een influencer bent, wij staan klaar om je te helpen je online aanwezigheid te laten groeien.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw social media en hoe wij jou kunnen helpen te groeien op deze belangrijke platforms.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op