Selecteer een pagina

Facebook uitbesteden

Ben je een ondernemer of professional die zich bezighoudt met Facebook, maar niet de tijd of expertise heeft om het volledige potentieel van dit platform te benutten? Overweeg dan om je Facebook activiteiten uit te besteden aan ons. Neem contact op met ons, Maartje en Anouk van MaarNou, en wij denken graag met jou mee hoe wij jou kunnen ondersteunen.

De voordelen van facebook uitbesteden

Facebook biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven en professionals. Het uitbesteden van jouw Facebook activiteiten heeft meerdere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Professionele aanpak
Wij ondersteunen jou bij jouw zakelijke Facebook-account, zodat jij je kansen optimaal kan benutten. We creëren aantrekkelijke en doelgerichte content om je doelgroep te bereiken.

Bespaar tijd
Het dagelijkse beheer van je Facebook pagina kan tijdrovend zijn. Laat ons dit werk voor je doen, zodat jij je kunt richten op je corebusiness.

Effectieve posts
Door je Facebook activiteiten aan ons uit te besteden, kunnen we op goede momenten posts plaatsen en je publiek bereiken wanneer ze het meest actief zijn.

Welke kansen zijn er op Facebook voor ondernemers?

Op Facebook kun je als ondernemer gebruikmaken van verschillende content vormen om je online zichtbaarheid te vergroten:

Berichten en updates
Deel relevante inhoud, nieuws en updates met je volgers om betrokkenheid te stimuleren.

Facebook verhaal
Geef jouw video’s geschreven tekst mee, wist je bijvoorbeeld dat veel volgers deze verhalen zonder audio kijken?

Afbeeldingen en video’s
Plaats visuele content, zoals afbeeldingen en video’s, om je boodschap aantrekkelijker te maken.

Evenementen en aanbiedingen
Promoot evenementen en aanbiedingen om je doelgroep aan te trekken en actie te stimuleren.

Advertenties
Bereik een breder publiek door gerichte advertenties te plaatsen op Facebook.

Bekijk onze social media voor inspiratie

Volg je ons trouwens al?

Wat kost het uitbesteden van jouw Facebook activiteiten? 

De kosten voor het uitbesteden van Facebook activiteiten zijn afhankelijk van je specifieke behoeften en gewenste diensten. Wij bieden maatwerkoplossingen in de vorm van pakketten die passen bij jouw budget en doelstellingen.

Klaar om te beginnen om jouw Facebook activiteiten uitbesteden?

Wij van MaarNou ondersteunen wij jou bij social media. We bieden pakketten voor een Facebook uitbesteding die passen bij jouw behoeften en budget.

Of je nu een bedrijf runt en je online zichtbaarheid wilt vergroten, een professional bent die zijn Facebook wilt verbeteren, of simpelweg je Facebook aanwezigheid wilt vergroten, wij staan klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij jouw Facebook-account, zodat je zichtbaarder wordt en hoe je je doelen op dit platform kunt bereiken.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op