Selecteer een pagina

Instagram uitbesteden

Ben je ondernemer en wil jij je bezig houden met dát wat jij leuk vindt? Je hebt een lange werkdag achter de rug, je avondeten op en oh ja, die Instagram post moet ook nog even gemaakt worden. MaarNou regelt dit voor jou!  Wij vinden het wel leuk om te doen, wij krijgen er energie van om het maximale uit Instagram en andere social media kanalen te halen.

De voordelen van Instagram uitbesteden

Het bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar het stelt je ook in staat om te profiteren van content die precies aansluit bij jouw huisstijl en daarmee je zichtbaarheid kan vergroten.

3 voordelen van Instagram uitbesteden:

1. Creatieve aanpak
Wij creëren creatieve content die past bij jouw huisstijl en je doelgroep aanspreekt.

2. Bespaar tijd
Laat het dagelijkse beheer van je Instagram-account over aan ons, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten en dingen waar je energie
van krijgt.

3. Effectieve posts
Instagram uitbesteding geeft je de kans om daadwerkelijk te posten en publiceren op tijdstippen dat jouw doelgroep ook op social media zit.

Welke kansen zijn er op Instagram voor ondernemers?

Instagram Reels

Dit is een functie op Instagram waarmee je korte, creatieve video’s van 15 tot 60 seconden kunt maken en delen. Reels zijn bedoeld voor zowel vermakelijke als informatieve content. Wij helpen je bij het creëren van boeiende Reels die de aandacht van je doelgroep trekt.

Instagram Feed

Dit is de hoofdsectie van je Instagramprofiel, waar je permanente foto- en videoposts plaatst. Deze posts verschijnen in de Feeds van je volgers en zijn bedoeld voor meer gestructureerde en permanente content, zoals productfoto’s, inspirerende citaten en aankondigingen. Wij ontwikkelen een samenhangende Feed en maken de bijbehorende aantrekkelijke posts.

Instagram Story’s

Stories zijn tijdelijke foto- en videoposts die na 24 uur verdwijnen. Ze verschijnen bovenaan de Feed en zijn bedoeld voor meer spontane en informele content, zoals dagelijkse updates, achter-de-schermen beelden en polls. Wij helpen bij het maken van interessante Stories en het integreren van interactieve elementen.

Instagram Bio

Dit is de korte biografie die je in je Instagramprofiel kunt plaatsen. Het is een beknopte beschrijving van wie je bent, wat je doet en waarom mensen je moeten volgen. Je kunt ook links naar je website of andere sociale media profielen toevoegen. Wij kunnen je adviseren bij het optimaliseren van je Instagramprofiel biografie om een aantrekkelijke en informatieve indruk te maken. 

Bekijk onze social media voor inspiratie

Volg je ons trouwens al?

Wat kost het uitbesteden van jouw Instagram activiteiten? 

De kosten voor het uitbesteden van Instagram activiteiten zijn afhankelijk van je specifieke behoeften en gewenste diensten. Wij bieden maatwerkoplossingen in de vorm van pakketten die passen bij jouw budget en doelstellingen.

Klaar om te beginnen om jouw Instagram activiteiten uitbesteden?

Wij van MaarNou ondersteunen wij jou bij social media. We bieden pakketten voor een Instagram uitbesteding die passen bij jouw behoeften en budget. Of je nu een bedrijf runt, influencer bent of gewoon je persoonlijke Instagram wilt laten groeien, wij staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij jouw Instagram-account.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op