Selecteer een pagina

Ons aanbod

 • Mail– en agendabeheer
 • Plannen en organiseren
 • Klantenservice
 • Procesverbetering
 • Communicatie met diverse partijen
 • Vergaderingen organiseren
 • Notuleren
 • Procesbewaking

 • Creëren van content
 • Social media planning
 • Teksten schrijven en redigeren
 • Begeleiding bij huisstijl

In overleg is er veel mogelijk. Andere wensen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Voordelen van samenwerken met ons als virtual assistants 

Zelfstandig
We werken geheel zelfstandig en regelen zelf onze faciliteiten die we nodig hebben om jou te ondersteunen. Zo werken vanuit onze eigen werkplek en zorgen we zelf voor een laptop, telefoon en andere apparatuur die noodzakelijk is voor ons werk.

Geen extra kosten
Wij zijn ook ondernemers. Je betaalt bij ons geen extra kosten zoals loonbelasting, vakantiegeld, pensioen of ziektekosten. Wij investeren zelf in onze ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.

Flexibel
Bij ons betaal je alleen voor het product of dienst waar jij voor hebt gekozen. Komt er een drukke periode aan of een project? Je kan ons gemakkelijk op- of afschalen.

Onze kernwaarden

Doen waar je goed in bent, energie krijgen daarvan en daardoor jouw onderneming tot het hoogste niveau brengen. Wij als MaarNou geloven dat als jij doet waar je goed in bent, jij en jouw onderneming blijven groeien.

Wij begrijpen dat jij al je energie en kennis in je bedrijf wil stoppen en niet in de randzaken daar omheen. Dit is waar wij jou bij gaan helpen, zodat jij je kan focussen op dát wat echt belangrijk is voor jou.

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met ondernemers met dezelfde kernwaarden. Onderstaande kernwaarden zijn voor ons de basis voor een goede samenwerking:

→ Betrouwbaar
→ Doelgericht
→ Gelijkwaardig
→ Autonoom

Afspraak is afspraak, efficiënt werken, vrijheid om te werken op de manier die bij jou past en respect voor elkaars waarden. Dit is voor ons vanzelfsprekend.

Herkenbaar?

Wij kijken uit naar een samenwerking met jou!

 

Ervaringen van anderen

Sanne Cival

Als startende ondernemer heeft Maartje ons benaderd voor het opzetten van onze sociaal media en het beheer hiervan. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is het enthousiasme wat zij uitstraalt en het initiatief dat zij neemt. Tijdens haar werkzaamheden hebben wij meerdere malen contact gehad en kwam zij met eigen ideeën, maar daarnaast was er ook ruimte voor onze persoonlijke inbreng. Samen met Maartje is er een mooie aanzet gemaakt om ons op sociaal media op de juiste manier te kunnen presenteren.

Kruitbos & van Dorsten Stukadoors

Anouk ken ik van ons werk bij de gemeente Kampen. Ze heeft mij ingewerkt en dat heeft ze heel goed, systematisch en planmatig gedaan. Naast deze kwaliteiten voelde ik mij door haar ook heel erg welkom. Er was ruimte voor eigen inbreng, ideeën en innovatie. Na de inwerkperiode hebben wij samen de processen en procedures verbeterd. Door kritisch te zijn op ons eigen handelen maar ook door met humor ons werk te doen hebben we een heel goed geoliede representatieve afdeling gecreëerd. Aan Anouk heb ik een betrouwbare, lieve, hardwerkende, slimme, grappige, eerlijke, fijne en stabiele collega gehad. We hebben elkaar verbeterd en door middel van feedback zijn we beiden gegroeid. Ik kan Anouk aanbevelen omdat zij jou serieus neemt, je in de waarde laat, je mee zal nemen in het proces maar bovenal zal ze oprecht zijn. Je bent een topper!

Myriam Meutgeert

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op