Selecteer een pagina

E-mailbeheer

Wat nou als een werkdag zou beginnen zonder de stress van een overvolle inbox? Geen onbeantwoorde e-mails meer, geen angst om belangrijke berichten te missen en geen tijdverspilling met het filteren van spam of onbelangrijke mails. Dat is wat wij, Maartje en Anouk van MaarNou, voor jou willen creëren met onze professionele e-mailbeheer.

De voordelen van e-mailbeheer uitbesteden

Tijd voor je corebusiness

E-mailbeheer uitbesteden aan ons betekent dat je meer tijd hebt voor je core business. Wij filteren, sorteren en prioriteren je inkomende berichten. Hierdoor blijft niet alleen jouw inbox opgeruimd, maar blijft jouw werkfocus scherp. Wij handelen standaardzaken af en zetten actiepunten klaar voor jou, zodat je niet meer iets over het hoofd ziet.

Overzichtelijke en gestructureerde inbox

In de huidige tijd, waarin communicatie sneller dan ooit verloopt, is een goed beheerde inbox noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw inbox gestructureerd en overzichtelijk blijft, zodat je snel kunt reageren op wat écht belangrijk is. Met onze e-mailbeheer kun je vertrouwen op een efficiënte communicatiestroom die jouw productiviteit verhoogt.

Waarom kiezen voor MaarNou?

Optimaliseren van jouw werkprocessen

Wij zijn een betrokken team en streven naar het optimaliseren van jouw werkprocessen. E-mailbeheer is hier een belangrijk onderdeel van. Het is een manier om jouw onderneming efficiënter en jouw werkdag aangenamer te maken. Samen met jou zetten we de lijnen uit voor een heldere communicatie en een goed georganiseerde inbox. Op deze manier kan jij je bezig houden met hetgeen wat jij het liefste doet.

Goed georganiseerde e-mailsysteem

Ben jij klaar om afscheid te nemen van de chaos en wil jij overzicht in jouw inbox? Neem contact met ons op en laten we samenwerken aan de groei van jouw onderneming met onze business support.

Bekijk onze social media voor inspiratie

Volg je ons trouwens al?

Wat kost het uitbesteden van e-mailbeheer?

De kosten voor het uitbesteden van jouw e-mailbeheer zijn afhankelijk van je specifieke behoeften en gewenste diensten. We bieden maatwerkoplossingen in de vorm van pakketten die aansluiten bij jouw budget en doelstellingen.

Klaar om jouw e-mailbeheer uit te besteden?

Goed overleg vinden wij erg belangrijk. Om jou te kunnen helpen bij het verbeteren van jouw e-mailbeheer, zullen wij eerst met jou in gesprek gaan. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw e-mailbeheer.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op