Selecteer een pagina

Business support

Ben je als ondernemer te druk voor jouw administratieve taken en zoek je iemand die jou daarin kan ondersteunen? Wij ondersteunen jou bij jouw regelzaken. Wij nemen jouw agendabeheer, e-mailbeheer, procesverbetering en klantenservice zorgvuldig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op dat wat écht belangrijk is. Jouw bedrijf laten groeien!

De voordelen van business support

Een goed georganiseerde agenda

Worstel niet meer met een overvolle agenda. Wij zorgen als virtuele assistenten voor een goed georganiseerde agenda, waardoor je tijd efficiënt wordt ingedeeld en je geen afspraak meer mist.

Overzicht in jouw inbox

Word je dagelijks overspoeld met e-mails? Geen probleem. Wij krijgen er energie van om orde aan te brengen in je inbox, berichten namens jou te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je enkel de belangrijkste e-mails onder ogen krijgt.

Verbeteren van werkprocessen

Kan jouw onderneming wel efficiënter? Wij analyseren en verbeteren de werkprocessen, waardoor je bedrijf beter georganiseerd is. Hetgeen wat simpeler of efficiënter kan, zullen wij aan jou voorleggen. Zodat je niet meer tijd kwijt bent aan regelzaken dan echt noodzakelijk.

Prettige klantenservice

Klanten zijn het essentieel voor je bedrijf. Wij verzorgen de communicatie en zorgen voor een klantenservice waar zowel jij als jouw klanten zich prettig bij voelen. In onze communicatie zijn we empathisch, vriendelijk en duidelijk.

 

Wat kan je van onze business support verwachten?

Onze virtual assistant diensten zijn op maat gemaakt voor jouw behoeften en wensen. In een persoonlijk overleg bepalen wij hoe we jou het beste kunnen ondersteunen, hierbij staan transparantie en duidelijkheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten.

Agenda en e-mailbeheer

Je hebt weer grip op je tijd en communicatie met onze deskundige ondersteuning op het gebied van agenda- en e-mailbeheer.

Procesoptimalisatie

Laat ons je processen finetunen, waardoor jouw onderneming goed geregeld is, wat jou tijd en geld bespaart.

Klantenservice

Onze persoonlijke benadering voor jouw klantenservice kan je loyaliteit en tevredenheid van je klanten vergroten.

Ontdek meer over onze business support

Volg MaarNou op social media en krijg een kijkje achter de schermen van onze dagelijkse werkzaamheden als virtual assistants.

 

Wat kost een samenwerking met een virtual assistant?

De kosten zijn afhankelijk van de taken en de benodigde uren. Wij bieden flexibele pakketten die we afstemmen op jouw situatie en behoeften.

Ben je klaar om samen te werken met een virtual assistant?

Wij staan klaar om met jou samen te werken, zodat we allebei kunnen doen waar we goed in zijn. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op