Selecteer een pagina

Agendabeheer

Stel je voor …
Jij duikt vol overgave in je passie en wij, jouw virtuele assistenten, zorgen ervoor dat jouw agenda overzichtelijk en gepland is naar jouw wensen. Geen dubbele boekingen of gemiste meetings meer. Jij blijft de expert in wat je doet, terwijl wij de lijntjes strak houden. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. 

De voordelen van agendabeheer uitbesteden

Grip op je agenda en tijd

Wil je doen waar jij goed in bent, zonder je zorgen te maken over jouw agenda? Het uitbesteden van jouw agendabeheer aan ons betekent dat jouw dagelijkse planning goed georganiseerd is.  Wij zijn als tegenpolen een sterk team en klaar om jou te ondersteunen. Wij nemen de regie over jouw agenda met onze business support, zodat jij alle ruimte hebt om bezig te zijn met jouw corebusiness.

Digitaal agendabeheer

Loop je steeds achter de feiten aan? Dubbele afspraken en geen tijd om jouw agenda goed te organiseren? Ontsnap aan de sleur van het zelf beheren van je afspraken. Met digitaal agendabeheer pakken wij, Maartje en Anouk van MaarNou uit Raalte, alle regelzaken op.

Wij zetten alles op alles om jouw tijd optimaal te benutten. Zodat jij meer ruimte en tijd hebt voor creativiteit en jouw bedrijf kan groeien. 

Waarom kiezen voor MaarNou?

Wij werken graag met ondernemers die hun ambities serieus nemen en streven naar constante verbetering. Bij ons is jouw agenda in goede handen, of je nu een ZZP’er bent die efficiënter wil werken of een mkb’er die streeft naar groei, wij zorgen ervoor dat jouw afspraken goed gepland zijn.

Wij hebben plezier in het regelen, plannen en organiseren. Wij geloven dat als jij doet waar jij goed in bent, dit bijdraagt aan de groei van jouw onderneming. Is jouw agendabeheer iets wat jij liever niet doet of er steeds maar bij in schiet? Neem dam contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij jouw agendabeheer.

Samen werken aan succes, op jouw voorwaarden, met de ondersteuning van MaarNou. Dat is pas echt slim ondernemen!

 

Bekijk onze social media voor inspiratie

Volg je ons trouwens al?

Wat kost het uitbesteden van agendabeheer?

De kosten voor het uitbesteden van jouw agendabeheer zijn afhankelijk van je specifieke behoeften en gewenste diensten. We bieden maatwerkoplossingen in de vorm van pakketten die aansluiten bij jouw budget en doelstellingen.

Klaar om jouw agendabeheer uit te besteden?

Goed overleg vinden wij erg belangrijk. Om jou te kunnen helpen bij het verbeteren van jouw agendabeheer, zullen wij eerst met jou in gesprek gaan. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw agendabeheer.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op