Selecteer een pagina

Notuleren

Stel je voor …
Vergaderingen waarbij elke discussie, elk besluit en elke actiepunt met precisie wordt vastgelegd zonder dat jij je pen hoeft op te pakken. MaarNou zorgt hiervoor met onze notuleerservice. Wij regelen het notuleren van jouw vergaderingen, zodat jij je volledig kunt concentreren op de inhoud van een vergadering en niet bezig hoeft te zijn met randzaken.

De voordelen van een notulist van MaarNou

Nauwkeurige verslaglegging

Wij zorgen voor een gedetailleerde verslaglegging van de vergadering. Dit omvat belangrijke discussiepunten, genomen besluiten en actiepunten. Dit verslag kan later als referentie worden gebruikt en helpt bij het voorkomen van misverstanden.

Efficiënt en focus

Jij kan je volledig focussen op de inhoud van de vergadering, zonder je zorgen te hoeven maken over het vastleggen van belangrijke informatie.

Tijdbesparing

Na de vergadering kan jij jouw werkzaamheden direct hervatten en hoef jij geen tijd te besteden aan het uitwerken van de notulen. Je bent enkel de tijd van de vergadering kwijt en ontvangt naderhand een overzichtelijk document met de inhoud van de vergadering.

Transparantie en verantwoordelijkheid

In onze notulen verwerken wij de afspraken en actiepunten. Dit creëert duidelijkheid over wie welke verantwoordelijkheden heeft.

 

Wat kan je van onze notulen verwachten?

Nauwkeurige notulen

Wij notuleren niet enkel hetgeen wat er wordt gezegd, maar horen ook wat er tussen de regels door gezegd wordt. Bij ons kun je erop vertrouwen dat de kern van elke bespreking nauwkeurig wordt vastgelegd.

Afspraken gemakkelijk terugvinden

Wij realiseren ons dat geen twee vergaderingen hetzelfde zijn en dat iedere onderneming zijn eigen dynamiek en nuances heeft. Onze notuleerservice is altijd op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Wij luisteren aandachtig en zorgen ervoor dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd. Daarbij zijn onze notulen overzichtelijk en duidelijk geformuleerd, zodat jij gemakkelijk afspraken kunt terug vinden.

Bekijk onze social media voor inspiratie

Volg je ons trouwens al?

Wat kost het uitbesteden van jouw notulen?

De kosten voor het uitbesteden van het notuleren zijn afhankelijk van je specifieke behoeften en gewenste diensten. We bieden maatwerkoplossingen in de vorm van pakketten die aansluiten bij jouw budget en doelstellingen.

Ben je klaar om jouw notulen uit te besteden?

Kiezen voor MaarNou voor jouw notuleerwerk betekent dat je kiest voor een team dat waarde hecht aan nauwkeurigheid en oog voor detail. Wij zorgen ervoor dat de notulen van je vergaderingen een duidelijk verslag wordt waar je op kunt vertrouwen.

Wil je ook vergaderingen die soepel verlopen en professionele notulen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie over onze project support. Wij zorgen voor notuleerwerk dat de essentie van jouw besprekingen vastlegt en jou de vrijheid geeft om je te focussen op wat echt belangrijk is. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op