Selecteer een pagina

Project support

Ben je te druk als ondernemer en heb je geen tijd om je ook nog eens bezig te houden met alle regelzaken van jouw project? Overweeg dan onze projectondersteuning. Wij nemen de organisatorische taken voor jou uit handen, zoals het plannen van vergaderingen en het bewaken van processen.
MaarNou regelt het voor jou!

De voordelen van project support

Open en duidelijk communicatie

Wij stemmen onze projectondersteuning af op jouw behoeften. In overleg kijken we samen wat jij nodig hebt om jouw project goed te laten verlopen. Wij zijn in onze communicatie open en duidelijk, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. 

Vergaderingen goed geregeld

Met onze hulp organiseer je vergaderingen zonder stress. Wij zorgen voor een goedlopende planning, waardoor jij je volledig kunt richten op de inhoud van het project.

Duidelijke notulen

Wil je bijhouden wat er besproken is, maar ook meedenken tijdens de vergadering? Wij zorgen voor duidelijke en bondige notulen, waardoor actiepunten en besluiten voor iedereen helder zijn.

Procesbewaking tijdens jouw project

Wij, Maartje en Anouk van MaarNou, bewaken je processen en zorgen dat deadlines gehaald worden. We houden de lijntjes kort en zorgen ervoor dat jij goed op de hoogte bent van hetgeen wat er moet gebeuren. 

Wat kan je van onze project support verwachten?

Projectmanagement ondersteuning

Van begin tot het einde bieden wij ondersteuning bij jouw projectmanagement taken en kun jij met een gerust hart je focussen op de inhoud van het project. 

Notulen uitwerken

Met onze notuleerservice kun je erop vertrouwen dat elke vergadering nauwkeurig wordt gedocumenteerd en gecommuniceerd.

Kwaliteitsprocessen bewaken

Als wij jou ondersteunen bij jouw project zullen wij de processen goed in de gaten houden, zodat jouw project soepel verloopt. 

Ontdek meer over onze project support

Bekijk onze social media kanalen om te zien wat wij doen en volg MaarNou voor de nieuwste updates.

 

Wat zijn de kosten van onze projectondersteuning? 

De investering hangt af van je projectomvang en wensen. MaarNou biedt verschillende pakketten aan, hierin zullen we meedenken met jouw situatie en kijken welk pakket het meest passend voor jou is.

Klaar voor projectondersteuning door MaarNou?

Wij staan klaar om met jou samen te werken, zodat we allebei kunnen doen waar we goed in zijn. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen als virtual assistants.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op